Little Known Facts About su kaçağı tespit.

Wiki Article

İstanbul’da kameralı su kaçağı bulma ve kırmadan su kaçağı tespiti hizmetimizi Tıkanıklık Merkezi olarak son sistem makinelerimiz ve harika kadromuzla sizlere hızlıca ulaştırıyoruz.

Akustik dinleme cihazı suyun sesini dinleyerek sorunun kaynağına kısa yoldan ulaşılmasını sağlar.

Termal kameralar, bu alanda kullanılan cihazlardan biridir. Bilindiği gibi termal kameralar, sıcaklık farklarını etkili olarak tespit etmektedir.

Kalorifer borularında meydana gelen su kaçakları ise termal kamera veya akustik dinleme cihazı ile tespit edilir. Bu cihazlar sayesinde su kaçağı bulma çalışmasında hiç bir yer kırılmaz.

Öncelikle üst kattaki komşunuz ile iletişim kurmanız gerekir. Alt kata su sızdığını ve tüm vanalarını kapaması gerektiğini iletin, tavandan damlayan su için yapılması gereken öncelikle suyun akmasını engellemektir, komşunuz su saatindeki su vanasını kapaması gerekmektedir.

Mutfak Tıkanıklığı Açma: Mutfak giderlerindeki yağ ve yemek artworkığı gibi tıkanıklıkları açıyoruz.

Kaçağın nereden kaynaklandığı veya hangi duvardan, zeminden geldiği anlaşılmamaktadır. Kimi zaman kırmadan su kaçağı tespiti yaparken gereksiz tadilatlara girilse bile, yine de doğru kaçak tespiti

Son sorunuzdan başlayarak cevap vermek gerekirse, evet banyoda su kaçağı olursa sizin tuvaletin tavanından su akabilir. su kaçağı tespit Bunun sebebi ise; banyodan betona sızan su, beton arasındaki çatlaklardan sızarak tuvaletin tavanında akabilir. Bu olağan bir durumdur.

Araştırmanızı gerek yok, gözünüz arkada kalmaz, iyi usta su kaçağı tespit iyi iscilik uygun fiyat daha ne olsun vakit kaybetmeyin verin işlerinizi halletsin tsk selman ustam hayirli islerin olsun

 Deneyimli ustalarımız riskleri en aza indirerek su arızasını noktasal olarak tespit etmektedir.

Termal özelliğe sahip olan bu cihazlar, duvar içerisindeki sıcak boruların yaymış olduğu ısıyı tespit eder. Böylece sıcak su borularında su akışının sağlıklı olmadığı ve suyun, dolayısıyla da ısının dağıldığı yerler belirlenir. Termal kameralar, çoğunlukla sıcak su tesisatı için kullanılan su tesisatçısı bir cihazdır.

13 yildir sihhi tesisat isini yapiyrum istanbulda severek basladigim meslegimi suan ordu’da devam ettiriyrum elimden su kaçak tespiti geldiği kadar musteri memnuniyeti onceligimdir

Kalorifer borusunda su kaçağı varsa ve yine parke altından geçiyorsa yine termal kamera yardımı ile noktasal olarak yeri belirlenebilir. Ayrıca parkeleri sökmeye gerek bile kalmaz.

Su kaçağı tespiti yapıldığında arıza dolap veya duşa kabin altında çıktığında eğer sökülebilecek bir durum söz konusu ise gelen Doğa Tesisat elemanı su kaçağı tespit bu konuda sizing propertyımcı olacaktır.

Report this wiki page